www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


Иницијативни састанак за формирање ДИТОК

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
Иницијативни састанак за формирање ДИТОК

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 21 Апр 2014, 22:32

У уторак, 15. априла 2014. године, одржан је у Месној заједници у Ковачици иницијативни састанак за формирање Друштва инжењера и техничара Општине Ковачица (ДИТОК).

Иницијатори овог састанка су седморица угледних житеља Општине Ковачица, а координатор састанка је био саветник у РЦ СИТС Александар Жјак.

Састанку су присуствовали и Руководилац РЦ СИТС, као и саветница у РЦ СИТС за хуманитарни рад. Руководилац РЦ СИТС је је дао кратак историјат СИТС, највеће професионалне инжењерске и техничарске организације у овом делу Европе, основане 1868. године, која окупља 42 колективне чланице.

Заједнички је констатовано да ће формирање ДИТОК имати велики утицај на развој привредних активности у Општини Ковачица, која обухвата: Ковачицу, Дебељачу, Црепају, Падину, Самош, Путниково, Уздин и Идвор, родно место Михајла Пупина.

На састанку је договорено да се у блиској будућности одржи један семинар који би покрио области значајне за развој Општине Ковачица (пољопривреда, рурални развој, туризам...), а да се након семинара одржи Оснивачка скупштина ДИТОК.

Саветница за хуманитарни рад у РЦ СИТС је Светлана Урошевић из Гроцке, председница Хуманитарне организације "Чаролија Пепељуга 21 века и пријатељи".

http://nasagrocka.info/index.php/rubrik ... e-kovacica
Прилози
Kovacica 1.jpg
Kovacica 1.jpg (8.9KiB)Прегледано 4013 пута
kovacica.jpg
kovacica.jpg (8.28KiB)Прегледано 4013 пута
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “Grockarazvoj.info”
 Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 15 госта

cron