www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


Изабрана прва група саветника у Развојном центру СИТС

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
Изабрана прва група саветника у Развојном центру СИТС

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 13 Мар 2014, 21:44

У току прошле године Развојни центар СИТС (РЦ СИТС) имао је већи број успешних активности, које су захтевале ангажовање компетентних сарадника из различитих области.

РЦ СИТС је донео амбициозан Програм и план рада за ову годину. Предвиђа се, поред осталог, конкурисање код наших државних и локалних институција на развојним и иновационим пројектима, али и конкурисање на разним ЕУ програмима и програмима појединих земаља Западне Европе.

Предлози Развојног центра СИТС ће бити у доменима: заштита животне средине ради обезбеђења безбедне и квалитетне воде за пиће; управљање отпадом; енергетска ефикасност; повишење безбедности и квалитета у здравству; рурални развој... Такође се предвиђа да сарадници РЦ СИТС присуствују скуповима које организују Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом и разна министарства Владе Републике Србије, а који ће бити посвећени изградњи капацитета организација цивилног друштва (ОЦД) ради укључења у активности везане за приступне преговоре Србије са ЕУ... Ради реализације предложеног Плана и програма предвиђен је и избор одређеног броја саветника у РЦ СИТС.

Почетком фебруара, на седници Управног одбора СИТС, изабрана је прва група саветника:

Љиљана Вујотић – за здравство (персонализована медицина, иновације у здравству, IT у здравству, безбедност и здравље на раду, квалитет, управљање ризицима – примена генерализованог HACCP система у здравству...).

Жељко Марковић – за машинство (енергетска ефикасност, термотехника, термоенергетика, управљање отпадом, управљање ризицима ...).

Светлана Урошевић – за хуманитарни рад (подршка образовању и обуци чланова социјално угрожених породица у областима заштите животне средине и безбедности здравља на раду, унапређење хуманитарног рада повезивањем организација цивилног друштва и локалне самоуправе ...).

Александар Жјак – за (етно) архитектуру и рурални развој.

http://www.sits.org.rs/textview.php?file=Razvojni.html
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “Grockarazvoj.info”
 Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 3 госта

cron