205-128071-92 код Комерцијалне банке од Јуна 2009 године је био са 5.000 динара и до дана данашњег
НИКО
Се није удостојио да помогне неким динаром наше Удружење. На овом сајту на овом делу где је форум има пар тема које сам покренула лично и Метеори са жељом да мало људима , ваљда људи ово читају , да се мало поближе објасни да имамо трошкове
Сад у марту треба платити 8.000 динара за домен сајта, који се ове године мења на нови домен са ознаком ............................COM
Па је ред да се плати и дечко који оджава сајт, 10.000 динара за целу годину
Израда новог печата, са новим називом Удружења, па отварање новог рачуна , ми немамо рачуне у сто банака, нама и овај један једини зврји празан
И изгледа да је то све само моја обавеза
Могу да напишем свашта, али нећу из разлога јер то није моја срамота већ оних који могу а неће, разумем оне људе које познајем и знам да немају али баш да они који имају сталан радни однос и лепу плату ћуте него само дођу и погледају теме е то већ нећу нити желим да толеришем
Тако да ће и нови сајт бити доступан са форумом само за оне који се региструју а то ће имати и за последицу да на годишњем нивоу учествују са чланарином колико су у могућности
Ако је прошла година скоро прошла као дело једне особе ове године неће, што се и показује на делу на ове већ урађене акције где су из свег срца помогли и логистиком и финансијски и
Метеори
Марија
Jедна мала011
Зоран И Слоба
Удружењу то јако пуно значи и оно ће и оправдати своје постојање кроз реализоване пројекте и акције
Наравно да су многи приметилида сам се повукла после операције, и јесам, одморила психички и физички од свега, и себи сам разјаснила прво неке ствари о томе како мислим даље да функционишемо и радимо.
Најлакше је рећи Пепељуга ће то сама да реши као и све до сада, и ту сам коначно и схватила да као ја станем стале су и наше акције и наш рад што је срамота за многе за мене није
Разумем понављам све оне који ми кажу да не могу да помогну јер имају обавеза, доста посла али су бар ту духом и уз нас су и њима велико хвала.
Тако да наравно Идемо даље али колико видим већ са пролећем са неким новим правилима и са неким новим идејама
Поздрав за све