www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

1 Donacija

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
1 Donacija

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 03 Јун 2009, 15:54

4 JUNA 2009 god, Narodna Kancelarija ce nam u saradnji sa Postom Srbije biti donator dva vozila
Jugo
Peugeot-ov Pic-up vozilo na platou iza Poste pored crkve Sv.Marka u 12h

Zelim da se zahvalim Posti kao i Narodnoj kancelariji, koja nam je omogucila ovu donaciju i na ukazanom poverenju i saradnji koju smo tek zapoceli, i nadam se da ce nam trajati dugo dugo

Na zalost, nase Udruzenje nema foto aparat da bih ovo zabelezila, tako da se nadam da cemo neke slike dobiti posredstvom Narodne kancelarije i tako nase akcije , aktivnosti i sve ostalo da vam priblizimo sto je bolje moguce.
Veliko hvala, svim ljudima koji prate nas rad, zalaganje i trud, i svima onima koji makar otvorenom podrskom nas bodre da istrajemo.Kazem u mnozini,iz postovanja prema ljudima koji makar na taj nacin pokazuju da su deo Carolije.
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:

1 Donacija

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 10 Јун 2009, 12:37

http://www.narodnakancelarija.srbija.yu/cir/vesti.htm#4

Ovde mozete procitati o dodeli donacije

4.6.2009.

Хуманитарне организације „Банка хране“ и „Чаролија“ и ОШ „Дуде Јовић“ из Жабара добили возила

Директорка Народне канцеларије председника Републике Србије Татјана Пашић и директор Јавног предузећа ПТТ саобраћаја Србија Горан Ћирић, данас су представницима хуманитарних организација „Банка хране“ и „Чаролија“ из Београда и основне школе „Дуде Јовић“ из Жабара предали возила која ће им омогућити боље услове за рад.
У оквиру пројекта Народне канцеларије „Пробудимо Србију“, а уз донацију Јавног предузећа ПТТ саобраћај Србија, акцијом доделе возила чији је циљ да олакша живот и школовање деце из неприступачних средина, као и да омогући неометан рад оних којима су возила неопходна у обављању хуманитарних активности, биће обухваћене хуманитарне организације, јавне установе и социјално угрожене породице које имају ђаке-пешаке. Почетак ове акције обележен је недавном посетом породици Алексић у Владичином Хану када је додељено возило неопходно за превоз најмлађих чланова поменуте породице до школе.

Хуманитарнe организацијe „Банка хране“ и „Чаролија“ добиле су по једно путничко и једно теретно доставно возило, а ОШ „Дуде Јовић“ из Жабара једно теретно доставно возило које ће користити за превоз хране од централне ђачке кухиње до својих подручних одељења.
Прилози
ptt1.jpg
ptt3.jpg
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “Наши Донатори”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 383 госта