www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

3 Donacija

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
3 Donacija

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 29 Феб 2012, 18:45

Zahvaljujuci clanku koji je izasao u blicu

viewtopic.php?f=109&t=1069

Tog jutra, me je pozvao G. cije ime necu da spomenem , na njegovo insistiranje, koji je bio iskreno ganut ovim tekstom i ljudskom pricom.U razgovoru sa njim, sam saznala, da je On zajedno sa svojim prijateljima odlucio da nam izadje u susret i da se pokloni kompjuter za potrebe Carolije.U tom rtenutku pored mene je sedela Marija Petrovic i moja majka, koje nisu odmah shvatile zasto sam se rasplakala.
A kako i ne bih, kada je moj komp sav skrsen od silnih hakerisanja. pa i generalnih ciscenja hard diska na zalost.
Danas je ta donacija i stigla, zajedno sa kucnom hemijom, pampers pelenama,omeksivacima i vlaznim maramicama.
Dovezli su to do nas, oko podneva i zaista odrzali rec , sto izgleda jedino to i moze da me obraduje danas.
Drago mi je da slicno razmisljamo, i da se oboje samo zahvaljujemo Bogu na tome, sto postoje ljudi koji razumeju dobra dela, i vole da pomazu drugima.
Nasa mala Carolija je predala jednu zahvalnicu, overenu i potpisanu, ikonice iz Ruskih manastira , vizit karte i magnete u vidu auta dar od nase Violete.

I na kraju moja rec, da cu nastaviti da radim ovo sto volim i da pomazem jos vise deci i ljudima kojima je pomoc neophodna.Najmanje sto mogu da ucinim, a Bogu hvala i slava !!!

Moj naklon celom drustvu Prijatelja sirom Regiona Balkana :)
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “Наши Донатори”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 603 госта