Zahvaljujuci clanku koji je izasao u blicu
viewtopic.php?f=109&t=1069
Tog jutra, me je pozvao G. cije ime necu da spomenem , na njegovo insistiranje, koji je bio iskreno ganut ovim tekstom i ljudskom pricom.U razgovoru sa njim, sam saznala, da je On zajedno sa svojim prijateljima odlucio da nam izadje u susret i da se pokloni kompjuter za potrebe Carolije.U tom rtenutku pored mene je sedela Marija Petrovic i moja majka, koje nisu odmah shvatile zasto sam se rasplakala.
A kako i ne bih, kada je moj komp sav skrsen od silnih hakerisanja. pa i generalnih ciscenja hard diska na zalost.
Danas je ta donacija i stigla, zajedno sa kucnom hemijom, pampers pelenama,omeksivacima i vlaznim maramicama.
Dovezli su to do nas, oko podneva i zaista odrzali rec , sto izgleda jedino to i moze da me obraduje danas.
Drago mi je da slicno razmisljamo, i da se oboje samo zahvaljujemo Bogu na tome, sto postoje ljudi koji razumeju dobra dela, i vole da pomazu drugima.
Nasa mala Carolija je predala jednu zahvalnicu, overenu i potpisanu, ikonice iz Ruskih manastira , vizit karte i magnete u vidu auta dar od nase Violete.
I na kraju moja rec, da cu nastaviti da radim ovo sto volim i da pomazem jos vise deci i ljudima kojima je pomoc neophodna.Najmanje sto mogu da ucinim, a Bogu hvala i slava !!!
Moj naklon celom drustvu Prijatelja sirom Regiona Balkana :)