www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


78 Akcija

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке: 3327
Придружен: 03 Апр 2008, 18:22
Место: GROCKA
Контакт:

78 Akcija

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 21 Мар 2014, 21:00

Пре три недеље позвана сам да помогнем пријатељу. Није њему била потребна помоћ већ опет његовом пријатељу, којег је срео сасвим случајно у Пожаревцу и тај сусрет му је толико бола души нанаео, јер је са тугом гледао свог старог друга који данас живи далеко испод достојанственог човека. На народној кухињи, у старим ритама, без пристојне обуће. Ових дана ћемо урадими и видео прилог и да чујете како није тешко бити човек и како се другарство памти и враћа добрим.

Овом приликом се захваљујем Милану Б. који је поклонио храну( конзерве) у врдности скоро 4500 динара, које смо спаковали уз мушку одећу, доњи веш, кошуља,џемпера и преко изузетног пријатеља и друга проследили Др. Бошко Тадићу.

Сузе у очима, занемео глас, дрхтава рука са једне и сузе , руке склопљене на глави с друге стране.Другарство побеђује године, ратове и одвојеност, јер бити човек је тако лако, а опет у данашње време, изузетно тешко.Очекујте видео репортажу
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “2014 Novi pocetak”
  Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 2 госта

cron