www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


Ko ce propasti 2012 godine

Уредник: zoxyf

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке: 3333
Придружен: 03 Апр 2008, 18:22
Место: GROCKA
Контакт:

Ko ce propasti 2012 godine

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 03 Феб 2012, 17:00

Америка се распада 2012!


Астролог Никола Стојановић - још 1998.
најавио црног председника Америке
Када је давне 1998. године признати астролог Никола Стојановић предвидео пропаст Сједињених Америчких Држава у тренутку када јој тамнопути председник дође на власт, сви су прокоментарисали ову најаву као потпуно немогућу и бесмислену. Уредници часописа у којем је први пут обелодањена ова Стојановићева прогноза дуго су се нећкали пре него што су се уопште усудили да нешто слично објаве, иако су Николине прогнозе били увек тачне.
Али, више него што су сматрали немогућу економску пропаст САД, сматрали су да је потпуно неизводљиво да црнац буде председник финансијски најмоћније државе на свету. Па, ипак…

Фатална година

У међувремену, прогнозе искусног астролога су се једна за другом обистињавале. Тако је најавио рат на Косову, слом Милошевића, убиство премијера Зорана Ђинђића… Пре нешто више од пола године, у новогодишњем издању нашег листа, до детаља је најавио економску кризу у Грчкој…
Данас, управо за читаоце “Трећег ока”, Никола Стојановић допуњава своје тезе о Сједињеним Америчким Државама, као и прогнозу за наредну годину, која није нимало ведра.
- Из хороскопа САД се види да пропадају и то прво на економском плану – каже Никола Стојановић. - Следеће године доћи ће до финала овог процеса и тоталног краха. Све то ће отпочети већ ове јесени. Будући да су Сједињене Америчке Државе лидери капиталистичког света, повући ће са собом многе своје савезнике, поготову Велику Британију.
Према Стојановићевим најавама, велика криза тек долази. Урушава се, каже он, буквално цела планета и њен капиталистички економски систем.
- Присуствујемо последњој фази пропасти капитализма, система који је потпуно нехуман и чија дела се све више окрећу против човека и природе. Његове зле стране виђамо свакодневно, па је извесно да такво уређење мора да доживи слом. Од трговине органима, наркоманије, фашистичких идеја које узимају све више маха, светских институција које се, у суштини, баве нехуманим односима и искључиво штите принципе новца и крупног капитала. А логично је да се капитализам уништи тамо где је и настао, у САД, као што је комунизам престао да постоји у својој домовини – СССР-у. Додуше, на срећу човечанства, пропаст комунизма није пратио светски рат. Овога пута се плашим да ће бити другачије. По мени, све се ради смишљено, са циљем да избије Трећи светски рат.
Све ово о чему говорим није плод мојих ставова већ јасан знак који нам најављује распоред звезда.
Зато Стојановић сматра да је у великој мери следећа година фатална за свет.
- Није у питању само пророчанство Маја, које су најавиле пропаст човечанства наредне, 2012. године, већ је распоред звезда на небу за кључне земље које владају светом катастрофалан – изричит је Стојановић. - Једноставно, не видим начин да буду избегнути веома значајни лоши догађаји.
Како објашњава искусни астролог, у свету се сви плаше најаве да ће 2012. година бити веома тешка, односно катастрофална, али он види - и даље и горе.
“И три наредне године које ће да уследе, биће страшне за цео свет”, каже он.
- Лоше планете у лошим аспектима налазе се у кардиналним знацима – објашњава Стојановић. - То су Ован, Рак, Вага и Јарац. А кардинални знаци симболишу акцију и догађања која једноставно морају да се одиграју.
Оно што наш саговорник посебно подвлачи је да ће се ови процеси одвијати на целој планети. Према његовом мишљењу, човечанство се генерално налази у лошем стању. Требало би се, каже он, подсетити мудрих речи оца Тадеја који је понављао: “Какве су ти мисли, такав ти је живот”. А људска врста је огрезла у злим и лицемерним мислима, у лажима због новца, махинацијама и преварама сваке врсте. То је разлог што долазимо до оваквог слома. Звезде управо то најављују.

Капитал нема нацију

“Мисли имају енергију. А када је колективна свест човечанства негативна (с разлогом) и тако фокусирана према једној тачки или појму, па макар та тачка била и планетарна власт, односно САД, онда и светски моћници могу да осете негативну енергију коју су привукли на себе. То је једино што не могу да спрече.”
Овим речима Никола Стојановић наставља опис блиске будућности човечанства са аспекта мундане астрологије, која се бави астролошким аспектима различитих држава и њихових лидера и светском проблематиком уопште, прво тумачећи нову економску кризу која поново долази из Америке.
- Они су протеклих дана само “залепили рупе на броду који тоне”, а у септембру, октобру и новембру ће се осетити много озбиљнији удари кризе – наставља наш саговорник. - Уз економски крах који је очигледан у хороскопу САД, извесно је да ће 2012. године бити покушан и атентат на њиховог председника. Као последицу ове огромне економске кризе у САД видим и велику вероватноћу да ће богатије државе из састава Сједињених Држава пробати да се одвоје од остатка САД и постану самосталне. То би могао да буде увод у њихов тотални дебакл.
Према распореду звезда, наш саговорник тумачи кризу у САД као - очигледно смишљену. Он подсећа да “капитал нема нацију”. Доћи ће до још радикалнијег пребацивања крупног капитала у Јужну Америку и Азију, док би наредне године, према звездама, на територији САД остала само сиротиња и уништена средња класа. Сада је Америка исцеђена, 90 одсто становништва живи од услуга, задужење је огромно, а издаци за војску гигантски.
Из звезданих аспеката Стојановић види да је Велика Британија следећа на удару, из потпуно истих разлога. Додуше, тамо ће још један проблем бити доминантан, а то су појачани расни немири.
- Једино решење за Америку је изазивање нових ратних сукоба, чиме се она већ дуго бави као својим стратешким опредељењем – наставља Стојановић. - Звезде и овог пута најављују да ће САД наставити да потпирују већ постојећа ратна жаришта, у којима иовако учествују. Тако ће поново бити опасно на граници Северне и Јужне Кореје, између Пакистана и Индије, на Балкану, у Африци, и то не само у њеним северним областима, већ на целом континенту…
Када су у питању друге велике силе, Стојановић види Русију као и у претходном периоду: као државу која је дистанцирана и која мирно, али са великом пажњом посматра све што се догађа, истовремено јачајући своје оружане снаге. Реаговаће када буде на то присиљена, а реакција ће бити веома моћна и застрашујућа!
Хороскоп Кине је, зато, знатно интересантнији и опаснији.
- Према распореду звезда Кину би могао да чека велики рат и то због дугова – најављује наш астролог. - Они имају владара седмог поља (поље које описује односе са другим државама, па и сам рат) у осмом пољу – пољу дуговања. То све говори. Зато Кина може лако да зарати са САД. У седмом пољу, пољу рата, Кинези имају две планете – Марс и Плутон, који описују рат до краја – тотални рат, а у знаку Лава – рат са најмоћнијом државом.

Само село Србина спасава

Нашем поднебљу глобални светски рат не прети директно, ипак се Србија не налази на непосредној трансверзали ових сукоба, али код нас може да дође до заоштравања односа и сукобљавања са комшијама.
- Неизбежно решење за Србију је повратак њеног становништва на село – објашњава Стојановић. - Убиће нас “бела куга”, па не може цела држава да живи у главном граду. Према астролошким показатељима, Месец, планета плодности и прираштаја у знаку Бика који симболише село, има најјаче дејство. Дакле, повратак становништва на село (Бик) је пут да се регенеришемо, умножимо и обновимо нацију.
Друга добит тог повратка на село је развој пољопривреде. За нас је пољопривреда оно што је нафта за арапске државе. А ми то заборављамо. Некада се заиста понашамо сулудо. Наше одрицање од пољопривреде делује исто као када би Арапи престали да се баве нафтом и решили да живе само од тога што би, на пример, правили предмете од камиље длаке.
Надаље, Србији звезде налажу да премости будућу кризу тако што би ангажовала будуће повратнике са рада у иностранству. Они су из угла астрологије, каже Стојановић, наш највећи ресурс. Било би добро да они организују наш политички и економски живот, јер су томе очито много вичнији него они који су остали овде.
За наше појмове и политичко опредељење најважнији је однос према Европској унији. Како подсећа Никола Стојановић, пре пуних десет година он је најавио да ће се “Унија распасти онда када буде требало да ми постанемо њен члан”.
- Звездани аспекти ЕУ говоре да је процес дезинтеграције увелико озбиљно почео и да ће се 2012. године она и формално распасти – закључује Стојановић. - Моје прве процене говоре да би Немачка могла да буде та која ће прва иступити из ЕУ. Њени грађани биће револтирани положајем своје државе и тако ће кренути лавина.

Наш Јарац – баксуз

За крај овог разговора са Николом Стојановићем оставили смо историјску анализу која говори да је многим империјама био загорчан живот, као и да је почела њихова пропаст, баш на нашем поднебљу. Он за то има више него јасно објашњење.
- Још када је почело бомбардовање 1999. године, од стране (првенствено) САД, као астролог, дакле као особа која разуме како функционишу звездане енергије, помислио сам: зашто праве тако глупу и фаталну грешку?!
Када су ме питали зашто тако мислим, увек сам имао исти одговор: Ми, Срби, по гентском хороскопу наше нације, рођени смо у знаку Јарца. А тај знак симболише некога ко је стално камен спотицања освајачима. Сетите се историје: сва царства су пропала баш онда када су ушла у сукоб са Србијом! Тако је прошло Отоманско царство, Аустроугарска, нацистичка Немачка, а сада је и САД пошла тим путем. Није ствар у томе што смо ми војно јаки, или су нам лидери били посебно паметни. Шта више, кроз историју се ово са лидерима увек показивало најчешће супротно. Суштина је у томе што носимо енергију баксуза и лоше среће својим непријатељима!

Камеронов задатак

Премијер Велике Британије Дејвид Камерон има специфичан хороскоп који говори доста о тренутку у којем се нашао. Како објашњава Стојановић, Камеронов асцендент (његова личност, он сам) је на првом степену знака Ваге, где се налази Уран, планета која симболише побуне и револуције у хороскопу Велике Британије. А оно што се у тој земљи сада дешава, само је почетак...
- Штавише, он у хороскопу има Месец у коњункцији са Јупитером у знаку Лава, што говори да је његов задатак да штити само богате Британце. А то има своју цену.

Краљевина као уређење

Са аспекта мундане астрологије, према тумачењу Николе Стојановића, Србија би требало да промени облик уређења и постане монархија. “Краљевина је за нас”, каже он, “дефинитивно најбољи систем”.

У Грчкој - према најави

Држава наших традиционалних пријатеља Грка и даље има веома тежак хороскоп. Стојановић је још зимус најавио немире због економског колапса земље, а ни сада будућност на Егеју не види много бољом.
- Они су окружени непријатељима, Турском и Албанијом, који имају отворене аспирације на њене територије – подсећа Стојановић. - Узгред, Грци су уложили велики новац у наоружање, а познато је правило да “пиштољ који се појави у првом чину представе, до трећег – опали“.
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “2012 godina”
  Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 3 госта

cron