Страница 1 од 1

Zira igraonica-rođendaonica

Послато: 26 Окт 2016, 13:59
од pepeljuginadobravila
http://www.igraonicazira.rs/igraonica.html 063/81-86-960

DA SE DECI OSMEH NE SKIDA SA LICA
TU JE NAJBOLJA ZIRA IGRAONICA


Oaza kvalitetne porodične zabave čeka na Vas i Vaše mališane, u samom centru grada, u TC ZIRA.
Zira igraonica-rođendaonica je jedinstveni kutak koji Vam može poslužiti da se opustite i predahnete od napornog dana, dok mi uživamo u brizi o Vašim mališanima i njihovom dobrom provodu u maštovitom ambijentu.

Nudimo Vam dva caffe prostora za roditelje, veliki caffe namenjen pušačima kao i caffe namenjen onima koji žele da borave u ne pušačkom prostoru, oba pružaju mogućnost da pratite aktivnosti svog deteta.
Sadržajan prostor gde dete na osnovu svojih želja i interesovanja bira način na koji želi da se zabavi, a sve to pod nadzorom ljubaznog i obučenog osoblja.

Za kvalitetan provod i ludu zabavu na raspolaganju su Vam:
EKO-PARK - drvene kucice,tobogani,ljuljaske, klackalice gde vase dete moze uzivati i u sumornim,kišnim danima kao da je u parku.

BABY KUTAK(0-3) - Za bolji razvoj naših najmlađih tu su mekane podloge, ljuljaška i pregršt IQ EKO igračaka. Dođite da rastemo zajedno.

SPORTIĆ SPACE - mini teren za fudbal i košarku, bezbedan prostor za naše male fudbalere i košarkaše biće kao šlag na torti,kako na rođendanima tako i u svakodnevnim posetama. Možda neki od budućih golgetera i košarkaških zvezda svoje prve korake napravi baš kod nas.

LAVIRINT I TRAMBOLINE - TRAMBOLINE-za naše drugare koji vole da se penju,provlače i skaču, aktivan provod za kasniji još bolji san.

NOVO!!!

DISKOTEKA - ŽURKAAA za slavljenika i njegove goste. Prostor sa ozvučenjem i svetlosnim efektima, gde naši profesionalni animatori organizuju muzičko-takmičarski program za decu (limbo-dens, karaoke, kvizovi i razne takmičarske igre) ili bez obaveza dođite da đuskamo zajedno,svako na svoj način.

Za naše goste obezbedili smo i BESPLATAN PARKING, tako da zaista mozete bezbrižno uzivati kod nas. Čekamo Vas!